04 septembrie 2014 | By: - roryta -

Sf. Nectarie de la Eghina (Grecia) - făcătorul de minuni

      1. Icoană pe sticlă pictată de mine.Îl reprezintă pe Sf. Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni. Este prima pictură a acestui mare sfânt, în format mic, adică A4. 
       Dăruită unei cunoştinţe pe nume Natalia în semn de mulţumire că mi-a trimis mir de la Mânăstirea Radu Vodă din Bucureşti.


        2. Icoană pe sticlă pictată de mine.Îl reprezintă pe Sf. Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni. Este a doua pictură a acestui mare sfânt, în format mic, adică A4. 
       Dăruită unei cunoştinţe pe nume Roxana în semn de mulţumire că mi-a trimis mir de la Mânăstirea Radu Vodă din Bucureşti


        3. Icoană pe sticlă pictată de mine.Îl reprezintă pe Sf. Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni. Este a treia pictură a acestui mare sfânt, în format mic, adică A4. 
       Dăruită unei cunoştinţe pe nume Oana în semn de mulţumire că mi-a trimis mir de la Mânăstirea Radu Vodă din Bucureşti


        4. Icoană pe sticlă pictată de mine.Îl reprezintă pe Sf. Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni. Este a patra pictură a acestui mare sfânt, în format mic, adică A4. 
        Dăruită unui băiat cu suflet mare, pe nume Nonu Eduard Antoniu, bolnav de cancer limfatic - click aici. Din păcate, Edi a trecut în nefiinţă pe data de 18 august 2016 (pagina de facebook este a tatălui său). Icoana i-am trimis-o pe 1 aprilie 2016... prea puţin timp ca să se bucure de ea cu adevărat. Dumnezeu să-l odihnească pe vecie în lumea Sa! :(


             Mărimea este aceeaşi la toate cele patru, cu tot cu ramă: 
             l = 22 cm, L = 31 cm. (format A4)

             septembrie 2014 - martie 2016